Cloud4U, TIBO-2024'te sergi açıyor


5-8 Haziran tarihleri arasında, kurumsal bulut sağlayıcısı Cloud4U, Belarus Cumhuriyeti'nin Minsk şehrinde düzenlenecek olan yıllık uluslararası sergi TIBO-2024'e bir kez daha katılacak.

TIBO Forumu, önde gelen uzmanlarla tanışma, yeni teknolojiler ve bunların gelişim perspektifleri hakkında bilgi edinme ve farklı ülkelerden meslektaşlarla iş birliği kurma fırsatı sunan eşsiz bir etkinliktir. Farklı ülkelerden yüzlerce uzman, büyük telekom ekipman üreticileri, yüksek teknoloji ürünleri, akıllı çözümler ve hizmetler geliştiren ve tedarik eden firmalar TIBO'da yer alacak. Etkinlik, uluslararası iş birliğinin güçlendirilmesi, ileri teknolojilerin benimsenmesi ve uygulanması, bilgi yoğun, kaynak verimli ve rekabetçi bir ekonominin oluşturulması için uygun koşulların yaratılmasına katkıda bulunmaktadır.

Cloud4U, sergide gelişmiş bulut çözümlerini sergileyecek: IaaS sanal sunucuları, yoğun hesaplama için GPU kümeleri, felaket kurtarma çözümleri, veri yedekleme ve arşivleme, veritabanı depolama, kurumsal e-posta, DDoS saldırılarına karşı koruma çözümleri ve WAF.

Şirketin kurumsal alanı, konferans boyunca ziyaretçilere açık olacak ve bulut çözümleri hakkında bilgi verecek ve sanal altyapıya ücretsiz deneme erişimi sunacaktır.

Cloud4U'nun Küresel İş Geliştirme Direktörü Artem Goncharenko, bulut altyapısı geliştirme konusundaki gerçek yaşam deneyimlerini sunmak ve katılımcıların sorularını yanıtlamak üzere Minsk'e gelecek.

Ayrıca sergide Cloud4U standı da bulunacak; burada sağlayıcının hizmetleri hakkında daha spesifik sorular sorabilir ve Cloud4U bulut altyapısına ücretsiz deneme erişimi alabilirsiniz.

Bekliyoruz, sizi görmek için sabırsızlanıyoruz.

0
0
Diğer Haberler
Scroll up!